Sjef+de+Graauw+naar+Obsession+Live+Communication
Nieuws

Sjef de Graauw naar Obsession Live Communication

EventBranche.nl belde Obsession-directeur Gerben Plasmeijer en viel middenin de welkomstborrel van Sjef de Graauw. De Graauw die zijn sporen verdiende bij onder meer Hart van Holland en de Arjan van Dijk Groep begint volgende week als commercieel manager bij Obsession uit Voorschoten.

De Graauw heeft een uitgebreide staat van dienst in de EventBranche. Hij werkte 5 jaar voor Hart van Holland en 7,5 jaar voor de Arjan van Dijk Groep en was het laatste jaar werkzaam voor Gielissen. Bij Obsession Live Communication ziet De Graauw als commercieel manager een mooie uitdaging: 'De uitdaging zit hem vooral in het groter maken van het bedrijf. De basis staat nu goed, maar nu is het moment om door te groeien', aldus een enthousiaste De Graauw, die de functie van de inmiddels vertrokken Thomas Wieringa overneemt.

Volgens De Graauw is de kracht van Obsession, dat het bureau uit Voorschoten een prima toekomstvisie heeft: 'Bij Obsession hebben ze goed voor ogen welke kant het opgaat in de live communicatie. Ik deel die visie. Het bureau onderscheidt zich nu al bij opdrachtgevers door een propositie neer te leggen, waarbij daadwerkelijk live communicatie op een effectieve wijze wordt toegepast. Met Gerben Plasmeijer (directeur Obsession, EB)  heb ik inmiddels al vele bomen opgezet over de mogelijkheden in de toekomst', waarbij verder gekeken wordt dan het event an sich, geeft De Graauw alvast een tipje van de sluier.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.