Sonny%27s+Inc%2E+organiseert+voor+5e+keer+concert+op+De+Brink
Nieuws

Sonny's Inc. organiseert voor 5e keer concert op De Brink

Het is inmiddels een traditie waar ook veel branchegenoten op afkomen: het Sonny's Inc. concert op De Brink in Laren.

Op 19 juni 2010 wordt voor de 5e keer het zomeravond concert van de Gooische party formatie Sonny’s Inc. georganiseerd. Ruim 6000 mensen waren in de zomer van 2009 getuige van een spetterend good-feeling concert van Sonny’s Inc.

'Voorbereidingen zijn al in volle gang om dit jaar op het lustrumconcert van Sonny’s inc. de mensen te laten genieten met familie, vrienden, relaties, fans en de leukste onbekenden in de unieke sfeer onder de kathedrale bomen van de Larense Brink. Het feestelijke zomeravondconcert van Sonny’s Inc. zal starten met een kinderprogramma vanaf 19. 00 uur met o.a. een optreden van de populaire meidengroep KUS. Om 20.30 uur start het swingende concert van de grote showformatie Sonny’s Inc. Wij nemen u mee op muzikaal avontuur en zullen klanken laten horen van soul, Jazz, pop, dance-classics doorspekt met een flinke portie latin , met altijd weer het feest der herkenning', kijkt Sonny Hoogwerf alvast vooruit.

'Sonny’s Inc. is regio-ambassadeur van stichting “Doe en Wens” en wij hopen evenals vorige jaren deze mooie organisatie te kunnen steunen middels het concert. De toegang van het zomeravond concert is gratis en kinderen zijn welkom.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.