Strandzuid+sluit+zomerseizoen+af+met+10%25+bureaukorting
Nieuws

Strandzuid sluit zomerseizoen af met 10% bureaukorting

Strandzuid bij de Amsterdam RAI sluit 26 september haar deuren, om op 15 oktober in de winterse variant Zuidpool weer open te gaan. In de laatste weken van het zomerseizoen komt StrandZuid met 10 procent bureaukorting.

Na 26 september sluit Strandzuid haar deuren, om ze 15 oktober als stijlvolle winterwereld weer te openen. 'Van oktober 2010 tot maart 2011 is Zuidpool de hotste locatie voor alle evenementen in een winters jasje. Van exclusief kerstdiner tot zinderend bedrijfsfeest en van memorabel huwelijk tot publieksfeest, Zuidpool is een wereld van eindeloze mogelijkheden. Met een multifunctionele modulaire inrichting, een zeer ervaren team en zelfs een schaatsbaan van 200 m2, zult u de gasten van uw evenement nergens anders een beter en warmer wintergevoel kunnen schenken', aldus UnlimitedLabel dat de locaties exploiteert.

End of season aanbieding
'Voordat we de winter verwelkomen, vieren we nog een maand zomer op Strandzuid. Tot en met 26 september biedt Strandzuid diverse mogelijkheden voor groepen van 25 tot 2200 personen. Strandzuid draagt graag bij aan een scherpe offerte en biedt daarom 10% bureaukorting op de eindfactuur van evenementen in september 2010.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.