TDG verwerkt producten van bedrijf in openingsevenement

06-12-2016 - EVENEMENTENBUREAU BEDRIJFSOPENING - TDG heeft twee bedrijfsopeningen verzorgd, waarin de signatuur van het eventbedrijf goed naar voren kwam: er werd een creatief concept ontwikkeld, waarin de producten van de opdrachtgever werden verwerkt in de styling, vormgeving en inrichting.

Fotografie: www.peterdreuning.com

In Nieuwkuijk werd het nieuwe bedrijfspand geopend van Sleegers Technique, een bedrijf dat snij- en verpakkingsmachines maakt voor bedrijven over de hele wereld die versproducten industrieel verwerken. Bij aankomst liepen de gasten over een looppad langs het nieuwe fabriekspand, dat feeëriek was aangelicht door tientallen vuurpotten. Gastvrouwen leidden hen de trap op, door een decor van brandende kaarsen en andere decoratie, voor een ontvangst in de showroom. Na een aperitief werden de gasten uitgenodigd naar een gedeelte van de verduisterde productiehal, die sprookjesachtig was uitgelicht in de kleuren van het bedrijf.

Lasershow
Professioneel dansdocente Felice Sleegers, dochter van oprichter en directeur Huub Sleegers, verraste de aanwezigen met een professionele dans, begeleid door live pianist en componist Geronimo. Na speeches van Huub Sleegers en de burgemeester van Nieuwkuijk, droegen vier medewerkers van twee verschillende generaties een grote, speciaal voor de gelegenheid vervaardigde kist, naar binnen. Daarin bevond zich een levensgrote sleutel, die een kwartslag werd gedraaid in een zuil met daarop het logo van Sleegers Technique. Deze officiële openingshandeling werd ondersteund met pyrotechnische en muzikale effecten. Het licht in de zaal ging uit voor de volgende verrassing: een lasershow, die de 23-jarige geschiedenis van deze wereldspeler in een nichemarkt uitbeeldde.

In de productiehal was achter voile doeken een feestruimte gecreëerd, waar de genodigden zich vervolgens te goed deden aan champagne en een walking dinner. In deze intieme en warm aangelichte ruimte fungeerden diverse machines in de hoeken als functionele decorstukken. Het informele gedeelte was de opmaat voor een spetterend feest met een live rockband en diverse animatie acts.

Eerder had TDG in Raamsdonkveer de opening verzorgd van het nieuwe pand van IHC Hytech, fabrikant van decompressiekamers voor de maritieme en de medische industrie. De producten van IHC Hytech werden op creatieve wijze gepresenteerd, in een symmetrische opstelling. In een infotainment achtige opstelling kregen de relaties uitleg over de producten en werden al hun vragen beantwoord. Een informatieve rondleiding, een walking dinner en passende live muziek voltooiden de opening van het nieuwe bedrijfspand.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 2. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 3. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 4. Jan Verhuur

  JAN Verhuur als verhalenverteller voor jouw event Sinds jaar en dag verzamelen de inkopers bij JAN Verhuur bijzondere...
 5. InPrintMatter BV

  inPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor XL prints en productie van 2D + 3D Blow Ups &...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners