The+Next+Event+2019%3A+Influencers%3F+Hoe+zet+je+hen+in+voor+je+merk%2C+bedrijf+en+rondom+jouw+evenement%3F
Nieuws

The Next Event 2019: Influencers? Hoe zet je hen in voor je merk, bedrijf en rondom jouw evenement?

NEXT EVENT 2019 - 18 september 2019 is het zo ver: het baanbrekende kennisfestival The Next Event. Een kennisfestival waar kennisdelen centraal staat. De 100 kennisexposanten hebben allemaal een huiskamer waarin zij op onderwerp kennisdelen. Iedere bezoeker kan via NetworkTables dergelijke sessies boeken en tevens een stoel reserveren voor een sessie op 1 van de 5 podia. De komende dagen maken we dat podiumprogramma volledig bekend.

Organisator EventBranche.nl: 'The Next Event is een beursconcept volledig vernieuwd. Dus de kennisexposanten op ons kennisfestival hebben een huiskamer waar ze op onderwerp in gesprek gaan met de bezoekers. Die bezoekers zijn geen 1000-en branchegenoten, familie, kennissen of collega's, maar louter opdrachtgevers en bureaus. Eigenlijk is het een soort live contentmarketing. Kennisdelen is het woord. Dat geldt ook voor de 5 podia waar bezoekers sessies kunnen reserveren. Op 4 podia is dat gratis en op het vijfde podia bieden we een betaald VIP-programma. In de komende dagen publiceren we alle 29 sessies en sprekers. De eerste sessie op het Hoe ziet het next event eruit-podium (podium 1)? Influencers, hoe zet ik ze in voor mijn bedrijf, merk en mijn evenementen?'



 Spreker: Thomas van Grinsven

 
 Podium 1: 15.15 - 16.00 uur
 Onderwerp sessie: Influencers? Hoe zet je hen in voor je merk, bedrijf en rondom jouw evenement?


 Over Thomas van Grinsven:  Thomas van Grinsven is een Nederlandse YouTuber   (Gewoon Thomas). Juni 2015 startte Thomas zijn eigen YouTube-kanaal, hij had   hier zoveel plezier in dat hij al snel wekelijks een video plaatste. Tegenwoordig   verschijnt er elke dinsdag een nieuwe video op zijn kanaal ,door middel van   verschillende series, waarbij hij zichzelf en andere YouTubers uitdaagt. Thomas   viel al gauw op tussen de vele YouTubers vanwege zijn creatieve input in zijn video’s waardoor hij al heel snel de mijlpaal van 100.000 abonnees bereikte, inmiddels zijn dit er bijna 350.000. Thomas was ook te zien bij o.a. ‘Been There Done That’ EO op NPO3, Celebrity Callcenter op NPO3 en Het Beste Van op NPO3. Thomas is te boeken via AT Bookings.



© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.