TivoliVredenburg+viert+5%2Djarig+jubileum+en+40+jaar+Grote+Zaal
Nieuws

TivoliVredenburg viert 5-jarig jubileum en 40 jaar Grote Zaal

Deze maand viert TivoliVredenburg een dubbel jubileum. Vijf jaar geleden openden de concert- en evenementenlocatie haar deuren, bovendien bestaat de Grote Zaal veertig jaar. Dit wordt groots gevierd!

Rondom het jubileum worden er speciale Architectuur- en Kunstrondleidingen georganiseerd. Daarnaast is er een podcast gemaakt waarin grondleggers en betrokkenen, die TivoliVredenburg hebben gemaakt tot wat het vandaag is, aan het woord komen. De Utrechtse schrijver Robert van Eijden kent TivoliVredenburg als bezoeker, concert-dj, tekstschrijver voor de website en popquizzer. Bij het vijfjarig bestaan van TivoliVredenburg schrijft hij vanuit elk van deze hoedanigheden een column.

TivoliVredenburg biedt tijdens het jubileumweekend de primeur van een gloednieuw jaarlijks terugkerend festival: Footprints. Ook kun je o.a. meedoen aan de 5 jaar TivoliVredenburg Popquiz én gratis aanwezig zijn tijdens het Lunchpauzeconcert XL. Kijk voor meer informatie én het jubileumprogramma op www.tivolivredenburg.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.