Treinevents+nieuw+label+van+Herik+Rail+Events+BV
Nieuws

Treinevents nieuw label van Herik Rail Events BV

Onder de naam Treinevents biedt Herik Rail Events BV vanaf 5 oktober 2010 vier originele feestconcepten aan op de trein voor bedrijfsfeesten en relatie-evenementen. Treinevents organiseert evenementen van 150 tot 300 personen op de treinen van Herik Rail Treincharters.

Herik Rail BV uit Amersfoort is voor het Treinevents-label een samenwerking aangegaan met evenementenbureau ‘De wereld van Sophie’. Dit nieuwe label van Herik Rail Treincharters staat voor originaliteit, exclusiviteit en nostalgie.

'De Wereld van Sophie heeft verfrissende en vernieuwende concepten geschreven waarbij onder andere is gekeken naar de nostalgie van de trein. Daar zijn vier feestconcepten, met een knipoog naar nu, uit voortgekomen. Zoals het TienerTour Feest met o.a. muziek uit de jaren ‘80 en ’90 (stille disco) en niet te vergeten het ouderwetse pasfotohokje en een ‘Loesje’ –workshop.Het InterRail Feest biedt in elke wagon weer een andere bestemming zoals Parijs of Berlijn. Bij de Cultuurtrein draait het om theater, kunst, muziek en proeverijen. Voor deze winter is er zelfs een Polar Express, met gepersonaliseerde sjaals voor op het perron, een winters theaterduo en een oudejaarsconference over het bedrijf', kijkt Herik Rail tevreden naar het nieuwe aanbod.

Trots
René Schers, directeur van Herik Rail Events BV is trots op de lancering van het nieuwe label. 'Met Treinevents bieden wij verfrissende feestconcepten aan op onze bijzondere, rijdende evenementenlocatie. De concepten zijn origineel en zelfs toe te passen op een stilstaande trein op het terrein van De Rijtuigenloods te Amersfoort.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.