Triade+Party+Rent+klimaat+neutrale+onderneming
Nieuws

Triade Party Rent klimaat neutrale onderneming

Triade Party Rent uit Maarssen is erkend als klimaatneutrale organisatie. Het verhuurbedrijf maakt daarmee deel uit van een select groepje klimaatneutrale bedrijven in Nederland.

Een klimaatneutrale bedrijfsvoering betekent dat Triade Party Rent onder meer eventuele vrijgekomen broeikasgassen compenseert. 'Een opmerkelijke stap voor een verhuurbedrijf gezien de grote CO2-uitstoot door de vrachtwagens die de partygoederen bij de klant afleveren. Ook de vaatwasmachines die non-stop draaien om het glaswerk, servies en bestek weer in de originele schone staat te brengen, leveren doorgaans een zware belasting op het milieu', aldus Mark van der Horst, eigenaar van Triade Party Rent.

Milieubarometer
'Vanaf 2006 houden we als organisatie een milieubarometer bij om te monitoren hoeveel CO2 we uitstoten. Daarmee konden we nagaan hoeveel CO2 er te reduceren was. De afgelopen jaren hebben wij al veel stappen gezet om onze bedrijfsvoering groener te maken. Zo leveren we hoofdzakelijk aan afnemers in de eigen regio om onze ritten en daarmee de CO2-uitstoot tot een minimum beperkt te houden.'

'Waarom ik dit doe? Omdat ik het belangrijk vind bij te dragen aan een schonere leefomgeving. Ik hoop op mijn oude dag terug te kijken en trots te kunnen zijn dat ik mijn steentje heb bijgedragen', aldus Van der Horst.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.