Vergaderhamers+voor+PBN%2C+Kontakt+der+Kontinenten+en+Madurodam
Nieuws

Vergaderhamers voor PBN, Kontakt der Kontinenten en Madurodam

Zowel het Forteiland IJmuiden (van PBN Sport & Adventure), Kontakt der Kontinenten als Madurodam Events hebben onlangs Vergaderhamers gekregen voor hun locatie.

Vergaderhamers Forteiland IJmuiden
Na een uitvoerige inspectie ontvangt PBN Sport & Adventure Forteiland IJmuiden 3 Vergaderhamers. 'Het Forteiland IJmuiden is een bijzondere locatie voor de organisatie van een vergadering of training waaraan tevens een sportieve activiteit wordt (kan worden) gekoppeld. Het Forteiland maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam en is een monument waardoor er grenzen zijn aan de activiteiten alsmede aan verbouwingen of aanpassingen aan de huidige tijd. Er is reeds veel aangepast en alle aanpassingen passen smaakvol in de historische omgeving', aldus de beoordeling van de congres- en vergaderclassificatie. 

Kontakt der Kontinenten
Tevens is er een inspectie uitgevoerd bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. 'Deze vergaderaccommodatie is als 3-hamervergaderaccommodatie geclassificeerd. Dit voormalig klooster ligt op de Utrechtse Heuvelrug en is bezig met verbouwen en renoveren van de accommodatie zodat authentieke elementen smaakvol worden gecombineerd met moderne faciliteiten. Kontakt der Kontinenten is een accommodatie welke door zijn historie, inrichting en lommerrijke ligging op de gasten aangenaam en laagdrempelig zal overkomen. Management, missie en operatie maken een professionele en gastvrije indruk.'

Vergaderhamers voor Madurodam Events
Madurodam Events is na inspectie geclassificeerd als 3-hamervergaderaccommodatie. 'De aparte sfeer, het leuke uitzicht, de entourage zijn enkele van de vele elementen die deze accommodatie zo bijzonder maken, ook op een minder zonnige dag. Madurodam beschikt over een modern zalencentrum, waar u voor groepen van 20 tot 1.200 personen de meest uiteenlopende evenementen kunt organiseren.'

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.