WaterGoed%21+opent+tweede+locatie
Nieuws

WaterGoed! opent tweede locatie

Onder het toeziend oog van ruim 100 genodigden is maandag 26 april de tweede evenementenlocatie van WaterGoed! officieel geopend. De Gouden Ham-locatie kreeg tijdens de opening een nieuwe naam aangemeten.

De multilocatie in het Rivierengebied werd op spectaculaire wijze omgedoopt tot WaterGoed! strand Maaslanden. De gasten werden getrakteerd op diverse activiteiten zoals windkart zeilen, RIB varen en een Land Rover tour.

Strand Maaslanden ligt in het recreatiegebied de Gouden Ham, centraal in Nederland in het waterrijke Land van Maas en Waal, tussen Tiel en Oss. De locaties is geschikt voor evenementen, groepsactiviteiten en bedrijfsuitjes voor groepen van 25 tot 10.000 personen. Op de diverse stranden is ruimte genoeg voor diverse activiteiten. De locatie beschikt daarnaast over een strandpaviljoen voor ontvangsten.

Afscheid Evert de Graaf
Tijdens de opening heeft Evert de Graaf, jarenlang het gezicht en boegbeeld van Uiterwaarde Events, afscheid genomen van de branche en 'zijn locatie'. Meer informatie over de nieuwste evenementenlocatie van WaterGoed! vindt u op www.watergoed.nl
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.