Welk+%27spoor%27+kies+jij+tijdens+het+circulaire+congres+voor+eventprofs%3F+Schrijf+je+nu+in%21
Nieuws

Welk 'spoor' kies jij tijdens het circulaire congres voor eventprofs? Schrijf je nu in!

The Circle of LIVE, op 20 januari 2020 bij Amsterdome, is hét kennisevent voor eventprofessionals dat inspireert, prikkelt en activeert om evenementen circulair en toekomstproof te maken. Aan de hand van inspirerende sprekers, voorbeelden en feiten opent dit event de deur naar een nieuwe en duurzame eventwereld.

Wat kun je verwachten? 
Een krachtig, prikkelend en inspirerend plenair programma, met sprekers als Hans Steenbergen (Food Inspiration) en Milan Meyberg (Internationaal duurzaamheidstrateeg en event-manager), is de aanzet tot zelf aan de slag gaan. Na het plenaire deel kiezen gasten hun eigen route: waste, food, energie, mensen? Via een aantal 'sporen' kom je altijd weer uit in het ronde hart van het evenement. In die Circle of Live worden jouw wensen vastgelegd, hier start jouw activatie. Een activatie gericht op jouw stap: welke stap ga jij zetten om de wereld een beetje beter te maken? In samenwerking met Pridea gaan we jouw wens vastleggen en opvolgen.

Samen op weg naar het toekomstproof maken van onze branche. Daar wil jij toch ook bij zijn? Blok 20 januari 2020 dan alvast in je agenda en verzeker jezelf van een plek door een voorinschrijving te doen!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.