Zakelijke+arrangementen+voor+musical+Kruimeltje+in+Efteling
Nieuws

Zakelijke arrangementen voor musical Kruimeltje in Efteling

Speciaal voor de zakelijke markt zijn er arrangementen ontwikkeld rondom Kruimeltje de Musical. Ook een complete uitkoop in het Efteling Theater is mogelijk.

Kruimeltje, de nieuwe musical van Rick Engelkes Producties (REP) en Efteling Theaterproducties, is vanaf 3 november te zien in Theater de Efteling. 'Ook voor de zakelijke markt willen Kruimeltje en zijn vriendjes ten tonele verschijnen. Denk hierbij aan een exclusieve ontvangst, een diner, een feestavond of een bezoek aan de musical gecombineerd met een bezoek aan het Efteling Park. De musical leent zich daarnaast uitstekend als afsluiting van een zakelijke meeting. Uiteraard is het ook mogelijk een gedeelte van de zaal of een gehele voorstelling exclusief uit te kopen', schetst de afdeling communicatie van de Efteling.

Arrangementen
Naast maatwerkmogelijkheden biedt de Efteling ook twee speciale Kruimeltje arrangementen: het Kruimeltje Borrelarrangement en het Kruimeltje Dinerarrangement. Beide arrangementen zijn voorzien van 1e rangs tickets, programmaboekje en begeleiding door een Efteling Sleutelier.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.