Zelf%2Ddesinfecterend+meubilair+voor+jouw+evenement%3F
Persberichten

Zelf-desinfecterend meubilair voor jouw evenement?

'We lanceren een nieuw hoofdstuk in het Flexfurn-verhaal. Als eerste bedrijf in de wereld bieden we de mogelijkheid aan om zelf-desinfecterend meubilair aan te kopen', laat Flexfurn weten. De geurloze coating maakt meubilair zelf ontsmettend na behandeling.

We hebben een exclusieve overeenkomst met het bedrijf iProtect Group om event- en horecameubilair te behandelen met ACT CleanCoat™​ om zo tot zelf-desinfecterend eventmeubilair te komen. ACT CleanCoat™​is een revolutionair, biologisch product dat virussen en bacteriën zoals griep maar ook Covid-19 in combinatie met zonlicht of UV-licht afbreekt en dit garandeert voor 1 jaar. Het product slaagde voor diverse Europese normen en je kan dan ook een certificaat hiervan ontvangen na behandeling. Diverse internationale wetenschappers hebben de voorbije periode de werking van het product getest en mee onderschreven. Daarnaast slaagde het product voor de Europese norm EN 14476:2013. Het meubilair wordt bewerkt met ACT CleanCoat™ dat transparant en geurloos is. In combinatie met zonlicht of UV-licht breekt het product virussen en bacteriën af. Er kan dus geen besmetting meer via het meubilair gebeuren op deze manier.


De oplossing voor horeca sector en bedrijven
Verlies niet langer tijd, mankracht en geld om al je meubilair na een bezoek te desinfecteren! Met ACT CleanCoat™ blijft je meubilair hygiënisch en gedesinfecteerd voor 1 jaar lang. Geen extra handling meer nodig. De veiligheid en gezondheid van je bezoekers en werknemers wordt op deze manier gegarandeerd.

Wat is ACT CleanCoat™ ?
ACT CleanCoat ™ is een coating op basis van een veilige en geavanceerde technologie die is ontworpen om schadelijke micro-organismen, zoals bacteriën, virussen, in de lucht zwevende schimmelsporen en chemische verbindingen zoals VOS en NOx af te breken. De coating is transparant, reukloos en kan op alle soorten oppervlakken worden aangebracht. Wanneer de coating wordt blootgesteld aan licht, begint een fotokatalytische reactie, die microben ontleedt en de lucht zuivert.
 


Hoe werkt ACT CleanCoat™ ?
In ACT Cleancoat™ worden natuurlijke vochtigheid en zuurstof omgezet in vrije radicalen door TiO₂ in aanwezigheid van licht. Dit is het natuurlijke proces dat fotokatalyse wordt genoemd. Deze vrije radicalen ontleden continu bacteriën, virussen en de vluchtige organische stoffen waarmee ze in contact komen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.