Zuiderstrandtheater verkozen tot meest gastvrije theater van Nederland

09-10-2018 - Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is verkozen tot het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ in de categorie ‘Grote Stad (meer dan 200.000 inwoners)’. Dit heeft Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, dinsdag 2 oktober 2018 in Aalsmeer bekend gemaakt.

Het Zuiderstrandtheater mocht op uitstekende rapportcijfers rekenen. De leden van de ANWB en theaterbezoekers spraken hun waardering uit voor o.a. de bereikbaarheid (8,8), de horeca in en om het theater (8,5), het prijsniveau (8,5), het zitcomfort en het zicht op het podium (9) en de sfeer en uitstraling (8,8). Manager Business Events van het Zuiderstrandtheater Diederick van Eeden: “We scoren heel goed op zaken die ook voor de zakelijke bezoekers belangrijk zijn .”

De ANWB-verkiezing ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ beleeft haar derde editie. Na een oproep via maandblad Kampioen, de website van de ANWB en de social media van de mobiliteitsvereniging brachten duizenden mensen hun stem uit op hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw.

Over het Zuiderstrandtheater
Het Zuiderstrandtheater in Den Haag is het enige theater in Nederland direct aan zee, stoer gelegen tegen de duinrand. Het theater biedt een verrassend en divers aanbod in muziek, dans, opera, spektakel en cabaret, is de thuishaven voor het Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater en een een gewilde locatie voor congressen en evenementen. De zaal biedt plaats aan ruim 1.000 bezoekers. In 2021 verhuist het theater terug naar het Spuiplein en neemt het zijn intrek in het onderwijs- en cultuurcomplex (OCC), dat momenteel in aanbouw is.

Fotocredits: Maurice Haak

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 2. ss Rotterdam

  De ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...
 3. NFGD Audiovisueel

  De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als je...
 4. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.
 5. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners