Over ons

 

EventBranche is hét landelijke platform voor de business to business eventprofessional. Met een mooie multimediale mix, aangevuld met live bijeenkomsten, is EventBranche een must voor iedere eventprofessional.

Benieuwd wat EventBranche allemaal doet? Kijk dan hier.

 

 

EventBranche heeft naast het kwalitatieve bereik van vele duizenden EventProfessionals een community van bijna 1200 leden. De leden profiteren van de diversiteit in kennis, netwerk en promotie. 

 

Besef jij je als evenementenbureau, evenementenlocatie, catering, toeleverancier of opdrachtgever van evenementen wat LIVE voor jouw merk en organisatie kan betekenen? Je kan er niet meer omheen; evenementen zijn de spil in marketing- en communicatietrajecten. Zie een evenement daarom ook niet als een eenmalige gebeurtenis, maar als onderdeel van de bedrijfsstrategie. Het evenement is het middel om de strategie uit te dragen en de organisatie mee te krijgen in de plannen. Evenementen moeten daarom strategisch ingezet worden, maar ook op meerdere niveaus in een bedrijf om er zo nog veel meer uit te halen. 

 

Evenementenbureaus

Bekijk hier wat wij doen voor evenementenbureaus.

 

Locaties

Bekijk hier wat wij doen voor locaties.

 

Catering

Bekijk hier wat wij doen voor cateraars.

 

Toeleveranciers

Bekijk hier wat wij doen voor toeleveranciers.

 

Opdrachtgevers

Bekijk hier wat wij doen voor opdrachtgevers.

4 persoonlijke uitnodigingen voor de EventBranche LIVE

 

2 keer per jaar het EventBranche halfjaarboek


 

LEES HIER UITGEBREID WAT HET LIDMAATSCHAP INHOUDT

 

*uitgezonderd o.a. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree- of ticketfee.

Alle reden om NU lid te worden, want in juni 2021 is het eerste dubbeldikke halfjaarboek verschenen met alle houvast, inzichten, kansen, trends en ontwikkelingen voor live, experience en events van morgen...

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.