Beurs+van+Berlage+en+Ovation+Holland+DMC+gaan+samenwerking+aan
Persberichten

Beurs van Berlage en Ovation Holland DMC gaan samenwerking aan

Na jarenlang succesvol te hebben samengewerkt, hebben Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage en Ovation Holland DMC de samenwerking geïntensiveerd door hun partnerschap te formaliseren. De Beurs van Berlage en Ovation Holland DMC - de DMC tak van MCI - gaan de komende jaren verder investeren in het uitbreiden van het service- en diensten aanbod voor haar klanten, niet alleen on-site maar nu off-site, dit wordt aangeboden onder de nieuwe naam “Beurs van Berlage DMC-services, powered by Ovation Holland”.

Het door H.P. Berlage ontworpen gebouw werd in 1903 geopend als de beurs en het handelscentrum van Nederland. Het heeft een lange geschiedenis van handel, vakmanschap en mercantilisme. In de afgelopen jaren is het monument ontwikkeld tot een unieke, inspirerende, eerste klas congreslocatie. De missie van de Amsterdamse congresorganisatie is om alle bezoekers en gebruikers een unieke ervaring op hoog niveau aan te bieden en de verwachtingen van haar klanten en gasten te overtreffen. Bovenal wil de Beurs van Berlage oplossingsgericht meedenken, om de evenementen die er plaatsvinden en de beleving eromheen, onvergetelijk te maken.

Full service venue
De samenwerking met Ovation Holland DMC zorgt ervoor dat alle toekomstige bijeenkomsten die in Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage plaatsvinden, worden uitgebreid met off-site evenementen-service die door Ovation Holland DMC worden afgehandeld.

Als Destination Management Company is Ovation Holland DMC dé expert voor Amsterdam en omgeving en kan met haar expertise de diensten van de Beurs van Berlage aanvullen waardoor het Amsterdamse Congres- en evenementencentrum in de top van de internationale congreslocaties bekend zal zijn als de full service venue in het hart van Amsterdam.

“Voor ons is het belangrijk dat wij onze klanten een zo breed mogelijk pakket aan services aan kunnen bieden”, aldus Beurs van Berlage’s Managing Director Marcel Schonenberg, “waarbij wij kunnen blijven focussen op waar wij goed in zijn - namelijk het verlenen van 5-sterren service tijdens het evenement on-site – en we alle diensten die aangeboden worden aan de klant off-site rondom het evenement, over kunnen laten aan de experts op dat gebied.” 

Om de nieuwe samenwerking kracht bij te zetten en de lijnen zo kort mogelijk te kunnen houden, zal Ovation Holland DMC vanaf nu ook fysiek aanwezig zijn in de Beurs van Berlage. “Door zo dicht mogelijk bij de collega’s van de Beurs te kunnen zijn, kunnen wij ook dichter bij de eind klant komen te staan”, zegt Peter-Willem Burgmans, Managing Director van Ovation Holland DMC / MCI The Netherlands. “Door deze samenwerking zijn wij ervan overtuigd dat de Beurs van Berlage zowel haar nationale als internationale klanten de allerbeste service kan bieden.”

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.