Eventbureau+Aangename+Zaken+en+congresbureau+Breener+gaan+verder+onder+naam+Eventex
Persberichten

Eventbureau Aangename Zaken en congresbureau Breener gaan verder onder naam Eventex

EVENEMENTENBUREAU CONGRESBUREAU - Evenementenbureau Aangename Zaken en Congresbureau Breener bundelen hun krachten en gaan vanaf heden verder onder de naam van moederbedrijf Eventex. ' Als echte ‘makers’ van live communicatie, worden verrassende concepten bedacht -voor congressen en events- waarmee we mensen raken en verbinden.'

Congressen en evenementen groeien naar elkaar toe; het zijn bijzondere live ontmoetingen waarbij zowel kennisdeling, netwerken, beleving en een inhoudelijke lading elkaar versterken. Als strategisch partner focust Eventex zich op het bedenken en uitvoeren van live communicatie-concepten. Waarbij de vraag van onze opdrachtgevers de -X- iedere keer uniek is. 'Als verlengstuk van een organisatie inspireren wij met passie voor het vak, professionaliteit en met oog voor detail. Eventex creëert, inspireert en verbindt. Wij zijn ervan overtuigd dat geen ander marketingmiddel oplevert wat je met live communicatie bereikt. De doorgevoerde wijziging past heel goed bij onze ambities om onze opdrachtgevers te helpen hun doelen te behalen. En te overtreffen' , aldus Marc Liethof, directeur Eventex.

Meer dan 20 jaar ervaring
Als regisseur van bijzondere ontmoetingen worden onder de labels Aangename Zaken, Breener en Eventex al meer dan 20 jaar beurzen, congressen, relatiedagen en unieke evenementen georganiseerd, waaronder maar liefst 19 edities van de vakbeurs Event. Door deze jarenlange ervaring maakt Eventex het mogelijk om, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, doeltreffend te communiceren en de -X- op bijzondere wijze te laden. Beyond Expectations.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.