Eventlocaties+bundelen+krachten+voor+inspiratie%2D+en+kennisevent+met+futurist+Richard+van+Hooijdonk
Nieuws

Eventlocaties bundelen krachten voor inspiratie- en kennisevent met futurist Richard van Hooijdonk

Evenementenlocaties Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en de KNVB Campus hebben hun handen ineen geslagen voor een uniek én gratis event op dinsdag 17 maart 2020. Een middag waarbij jij je geheel verzorgd kunt onderdompelen in de uitdagingen die op ons afkomen. Kennis waarmee jij kunt scoren!

Tijdens deze middag krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij twee evenementenlocaties, midden in de bossen. Je wordt ontvangen met een lunch en leert alles over het unieke foodconcept van KNVB Campus. Vervolgens ervaar je zelf het oranjegevoel tijdens een interactief programma. Hier neemt niemand minder dan trendwatcher, futurist én topspreker Richard van Hooijdonk je mee naar een inspirerende toekomst waarin het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Op weg naar 2030, teambuilding en vitaliteit, wat komen we allemaal tegen?...De dag wordt afgesloten met een rondleiding door Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en een netwerkborrel in het nieuwe Atrium restaurant.

Voor wie?
Ben jij normaal gesproken de boeker van externe vergaderingen, events, congressen, bijeenkomsten en teambuildingsactiviteiten voor anderen? Nu sta jij in het middelpunt!
Pas jij perfect in de doelgroep en wil je verzekerd zijn van een toegangsbewijs? Meld je dan nu aan op www.woudschoten.nl/knvbcampus

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.