Faber+Audiovisuals+zet+Light+art+XMAS+tree+in+de+markt
Persberichten

Faber Audiovisuals zet Light art XMAS tree in de markt

AUDIOVISUEEL EVENEMENTENTECHNIEK - Kerst is ieder jaar weer uniek en bijzonder. Maar daar zit vaak ook de uitdaging, want hoe houdt u uw Kerst interessant? En hoe zorgt u ervoor dat u ook dit jaar weer met iets unieks komt voor uw bedrijf of Retail omgeving?Faber Audiovisuals & Univate introduceren de Light art XMAS tree.

Deze eenvoudig te plaatsen ‘boom’ is een modern alternatief voor de bekende dennenboom en geeft u met één druk op de knop een sensationele eyecatcher. Door middel van projection mapping verandert het abstracte 3D object in een excentrieke kerstboom, te personaliseren met animaties in kleur en stijl van uw organisatie. De boom is standaard leverbaar in formaten van 2 of 3 meter hoog. Wilt u een ander formaat, dan kunnen wij dit op aanvraag realiseren.

Combinatie met digitale kerstkaart
Ook het verzorgen van een unieke Kerstkaart kan een flinke uitdaging zijn. Daarom kunt u kiezen voor de Light art XMAS tree in combinatie met een digitale kerstkaart. Wij maken opnames van uw Light art XMAS tree op locatie, en vullen dit eventueel aan met een geanimeerde boodschap. Zo hoeft u de digitale Kerstkaart alleen nog te verzenden naar uw relaties of personeel. Bestelt u voor 10 oktober dan bent u zeker van een unieke kerstboom dit jaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.