Het succes van 10 jaar polo Brabant

14-03-2019 - Op 22 en 23 juni 2019 vindt de TIENDE editie van ‘all-inclusive’ event Polo Brabant plaats op het prachtige landgoed Eeckenrhoode, nabij Eindhoven. Dit is het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polo toernooien ter wereld als het draait om hospitality.

Toptoernooi op Nederlandse bodem
Van mei tot en met september denderen ’s werelds beste polo teams weer fanatiek over de grote grasvelden. Elk weekend is er in Europa een spectaculair toptoernooi, Polo Brabant behoort in Nederland als enige toernooi tot deze categorie. In een prachtige ambiance heeft Polo Brabant met haar hartelijke formule een vaste plaats op de wedstrijdkalender verworven.


Fascinerende ‘vibe’
Polo, de combinatie van teamsport, ruige acties te paard en elegantie. Geniet mee met de polospelers die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u voorbij u razen. Combineer dit met een ‘tikkeltje’ keurigheid en Brabantse gastvrijheid op wereldniveau en ervaar een onvergetelijke dag samen in de ambiance van Polo Brabant.

10 jaar Polo Brabant
“Een decennium geleden vonden we dat het tijd werd om verandering te brengen in de polosport, een fascinerende wereld welke steeds meer in opkomst was. Steeds meer mensen en bedrijven raakten geïnteresseerd in deze spectaculaire kijksport. Wij hebben inmiddels tienduizenden mensen in de afgelopen 10 jaar laten kennismaken met deze meeslepende wereld van ruigheid en elegantie”, aldus Lei Willems, organisator Polo Brabant & mede-eigenaar BYLEI.

De bezoekers komen niet alleen van de grote (technology) bedrijven, bestuurders of MKB bedrijven. Ook non-profit organisaties halen op meerdere fronten profijt uit een dagje Polo Brabant. Business, sport en hospitality samengebracht in één evenement, dat perfect dient om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots delen met uw opdrachtgevers, uw leveranciers en uw eigen team. Polo Brabant is het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten.

Brabantse gastvrijheid in een schitterende ambiance
Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden.  De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’.

“Polo is sneller dan hockey, ruiger dan rugby en sexier dan golf.”

Eén van ’s werelds meest gerenommeerde commentatoren van de polosport, Jan-Erik Franck, vertelt alles over het polospel en het verloop van de wedstrijden. Verder informeert ook een Nederlandse host de gasten over alle aanwezige faciliteiten en activiteiten.

Gevarieerd programma
Op de zaterdag is er de inmiddels befaamde “Polo Brabant Night”, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige middag en avond uit, eindigend in een fantastisch feest.

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk ontmoeten en sport centraal staan. Deze dag is ideaal om met het gezin het polo toernooi te bezoeken, vanwege het zeer uitgebreide kinder- en tienerprogramma.

Heeft u ook interesse om aanwezig te zijn op dit bijzondere evenement, om zo op ludieke wijze uw beste relaties te verrassen? Of misschien om uw product onder de aandacht te brengen bij deze doelgroep? Laat het ons weten en we informeren u graag over de mogelijkheden.

1 Reacties

Een heel bijzonder event waar je bij moet zijn met je leukste relaties en beste medewerkers om je eigen succes te kunnen vieren!
Lennart Willems @ 28-03-2019 13:13 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. XSAGA

  XSAGA is een concept- en productiebureau op het gebied van live-communicatie, evenementen en activaties.
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 3. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...
 4. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners