Intertent+aankomende+jaren+vaste+partner+Concours+d%E2%80%99%C3%89l%C3%A9gance
Persberichten

Intertent aankomende jaren vaste partner Concours d’Élégance

Intertent zal ook aankomende jaren de tijdelijke accommodaties voor Concours d’Élégance verzorgen. Dat is deze week bekend gemaakt. Intertent werkt al jaren zeer prettig samen met de organisatie van dit klassieke automotive evenement. Voor de editie van 2019 verhuist het Concours d’Élégance van Apeldoorn naar een nieuwe locatie: Paleis Soestdijk.

Uiteraard blijven de basis ingrediënten hetzelfde: auto’s van wereldklasse in een koninklijke omgeving. Concours d’Élégance zal dit jaar plaatsvinden op 24 en 25 augustus.

Jan-Peter Nijmeijers: ‘Bij een uniek evenement als dat van ons, op zo’n prachtige locatie, kiezen we bewust voor kwaliteit. Daarom hebben we ervoor gekozen ook aankomende jaren Intertent de tijdelijke accommodaties te laten verzorgen’.  Wouter Zick: ‘Wij zijn trots dat Intertent wederom de vaste partner van Concours d’Élégance mag zijn. Al vele jaren werken wij erg fijn samen met de organisatie en ondersteunen hen altijd graag bij de realisatie van dit prachtige event voor autoliefhebbers. We zijn blij met hun vertrouwen in onze producten en service en de keuze voor deze prachtige historische locatie.’

Foto v.l.n.r.  Wouter Zick (Intertent), Mick de Haas (Classics at the Palace), Roland de Boer (Intertent) en Jan-Peter Nijmeijers (Classics at the Palace).

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.