Is+deze+eventlocatie+een+schouwburg%2C+vergaderruimte+of+filmset%3F
Persberichten

Is deze eventlocatie een schouwburg, vergaderruimte of filmset?

EVENEMENTENLOCATIE THEATER - Stadsschouwburg Utrecht is een veelzijdige locatie in het centrum van Utrecht en is geschikt voor een breed scala aan evenementen en activiteiten. Naast de theaterprogrammering faciliteert de schouwburg zakelijke events zoals vergaderingen of break-out sessies, maar ook activiteiten zoals walking dinners, symposiums, bedrijfsfeesten en zelfs trouwerijen zijn mogelijk.

'Met zoveel verschillende aanvragen en soorten evenementen blijven er continu nieuwe en interessante concepten binnenstromen waar we uitgebreid tijd aan besteden. Zo kwam er laatst een zeer bijzondere aanvraag binnen waarbij de schouwburg compleet op haar kop gezet werd', kijkt het team van Stadsschouwburg Utrecht terug.

Onlangs kwam er een gezelschap bij de schouwburg met de intentie om de ruimtes te veranderen in een professionele filmset. Van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag is de crew bezig geweest met het opbouwen van de set op verschillende ongebruikelijke plekken zoals de kantoortuin, kleedkamers, foyers en de laad/losruimte. Meer dan 60 mensen hebben er samen voor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep en hebben na afloop opgeruimd en een borrel gedronken in café Mevr. Dudok om de succesvolle filmdag tot een einde te brengen.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.