Maak+kennis+met+de+congresmogelijkheden+van+Apeldoorn%3A+Expeditie+Apeldoorn
Persberichten

Maak kennis met de congresmogelijkheden van Apeldoorn: Expeditie Apeldoorn

APELDOORN – Op 29 oktober houdt Convention Bureau Gelderland in samenwerking met Apeldoorn Congresstad een exclusieve Expeditie voor meeting- en eventplanners. Het doel van deze dag is om de mogelijkheden van Apeldoorn als congresstad te ontdekken en inspiratie op te doen voor aankomende evenementen. De meest unieke locaties van Apeldoorn Congresstad worden bezocht en alle zintuigen zullen geprikkeld worden.

Programma
Het programma start met een gezamenlijke brunch in Theater & Congres Orpheus. Na een kort welkom en een kennismaking met de diensten van het Convention Bureau Gelderland, wordt de grote Expeditie Apeldoorn-challenge uitgelegd. De deelnemers worden uitgedaagd en zullen in groepen Apeldoorn als congresstad op een ludieke wijze te ontdekken.



 

Na de challenge staat een heerlijke lunch op het menu waarbij de mogelijkheid is om te netwerken. Tevens kunnen de deelnemers de locaties van Apeldoorn congresstad nog beter leren kennen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van ‘speeddate sessies’ met de vertegenwoordigers van de locaties. Tijdens de geplande borrel worden de prijswinnaars van de challenge bekend gemaakt. De winnaars zullen een leuke prijs in ontvangst nemen. Als afsluiter kunnen de aanwezigen een persoonlijke goodiebag samen te stellen van een goodiebuffet om vervolgens weer in stijl terug te reizen naar Theather & Congres Orpheus.


Doel
Convention Bureau Gelderland organiseert Expeditie Apeldoorn vanuit haar rol als kennisinstituut voor haar partners. Doel is om inzicht te geven in de mogelijkheden die Apeldoorn, als grote stakeholder in Gelderland, te bieden heeft op het gebied van evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Tijdens Expeditie Apeldoorn worden de deelnemers op een interactieve manier meegenomen door Apeldoorn als congresstad. In de grote ‘Expeditie Apeldoorn-challenge’ gaan de deelnemers op pad in een Oldtimer mini, worden er puzzels opgelost en laten de partners van Apeldoorn Congresstad hun pareltjes zien. Expeditie Apeldoorn is niet alleen  interessant voor de eventplanners zelf, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten.  Aanmelden is mogelijk via deze link (expeditieapeldoorn.nl).

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.