Special guest Hans Klok en Oseven maken decembershows Dinnershow Pandora extra speciaal

05-11-2018 - Nederlands’ bekendste illusionist, Hans Klok, zegt ons land vaarwel en vertrekt in januari 2019 voor 10 jaar naar Las Vegas om zijn magische kunsten te vertonen. Om de Nederlandse bühne met een Big Bang te verlaten is Hans special guest tijdens alle dinnershows Pandora in december waaronder ook de shows op zowel 1e als 2e Kerstdag. De shows worden culinair verzorgd door meesterkok Rudolph van Veen en Oseven happening and food. Een bijzondere en spectaculaire afsluiter van 2018.

Dinnershow Pandora is in de afgelopen 3 jaar, met 200.000 bezoekers, uitgegroeid tot een succesformule voor feestelijke bedrijfsevenementen maar ook een complete avond uit voor familie en vrienden. Een heerlijk diner, onbeperkte dranken en een spectaculaire Vegas geïnspireerde show en een spetterende afterparty.

Hans Klok: “Ik verheug mij erop om in de maand december weer op te treden in Nederlands grootste dinnershow in Studio 21. Hiermee neem ik een voorlopig afscheid van het Nederlandse publiek voordat mijn Las Vegas avontuur gaat beginnen. Optreden op Nederlands grootste podium en omringt te zijn met zoveel getalenteerde artiesten is altijd weer een geweldige ervaring. Wil je dromen met open ogen en het kind in jezelf weer ontmoeten, kom dan in december naar Studio 21. Las Vegas was nog nooit zo dichtbij, tot snel!”

Kaarten voor de show zijn te bestellen via www.dinnershow.nl

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. Food Jazz & DJ's

    Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
  2. Bakx & Meijer Catering

    ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
  3. Grill`nSmoke BBQ Catering

    Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners