Streaming+Studio+Haarlemmermeer%3A+plug+%26+play+concept+voor+online+events
Persberichten

Streaming Studio Haarlemmermeer: plug & play concept voor online events

Mogen online events wel doorgaan? Ja, maar wel onder voorwaarden. En áls je dan LIVE ONLINE wilt communiceren, dán is het belangrijk om je van goed en creatief advies, een feilloze planning en organisatie, betrouwbare studiofaciliteiten én ervaren technisch specialisten te verzekeren. Bij state of the art Streaming Studio Haarlemmermeer is wat dat betreft niets aan het toeval overgelaten.

De studio biedt een professionele basis voor een onvergetelijk live online of hybride evenement, waarbij de look-en-feel en merkbeleving eenvoudig kan worden aangepast. De indeling van de studio maakt het mogelijk om gelijktijdig 5 verschillende opnameposities te kunnen innemen.

De sfeervolle studio heeft een oppervlakte van 144 m² en is standaard ingericht met drie remote camera’s, een achterwand met LED tv schermen (14) en een geavanceerd geluid- en televisie waardig lichtsysteem. Voor de streaming kan zowel voor een algemeen als een eigen interactief platform worden gekozen. De studio beschikt over een vaste eigen glasvezelaansluiting, waardoor een hoge streamingsnelheid kan worden gegarandeerd. De opdrachtgever kan voor zijn/haar uitzending een keuze maken uit meerdere presentatie- en interviewdesks. De studio beschikt over een eigen artiestenfoyer en kleedkamers.

Streaming Studio Haarlemmermeer is een initiatief van Van Rossum Facilities (VRF). Zij zijn verantwoordelijk voor de inrichting, technische voorzieningen en de gespecialiseerde technische medewerkers. In nauwe samenwerking met evenementenspecialist Eventerim, Special Events wordt er ook ondersteuning op het gebied van contentmanagement, redactie en/of productie aangeboden. Vanzelfsprekend voldoen de studio en de procedures en handelswijzen ter plaatse volledig aan het geldende COVID-19 protocol van de audiovisuele sector.

Streaming Studio Haarlemmermeer is op 5 minuten rijden van snelweg A4 gevestigd, op 10 minuten rijden van Amsterdam Schiphol. Nieuw-Vennep beschikt over een eigen treinstation. Er zijn ruimschoots gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.