STRTFSTVL+viert+vijfjarig+jubileum+met+2400+m2+beursvloer+bij+DeFabrique
Persberichten

STRTFSTVL viert vijfjarig jubileum met 2400 m2 beursvloer bij DeFabrique

STRTFSTVL Showcase bestaat vijf jaar en dat wordt groots gevierd met een uitgebreide beursvloer en diverse premières, op 26 en 17 februari bij evenementenlocatie DeFabrique. Al vijf jaar is STRTFSTVL het evenement dat je als eventprof niet mag missen met o.a. straattheater, circusacts, acrobaten, entertainment uit binnen- en buitenland en meer dan honderd optredens in twee dagen.

Door de vele aanmeldingen en grote acts is STRTFSTVL dit jaar nog groter. Zo is Loods 8 van DeFabrique erbij getrokken voor een spectaculaire touwact (910 meter!) waar op bijzondere wijze theater, circus en magie wordt gecombineerd. Naast diverse voorstellingen, acts en acrobatiek is er ook een inhoudelijk programma. Zo wordt er gezocht naar nieuwe manieren om cultuur te financieren, presenteren artiesten hun ideeen voor nieuw straattheater tijdens Project Pitches én is er een Meet & Greet tussen eventprofs en artiesten. 

Kortom, kom langs, laat je verwonderen, doe inspiratie op en netwerk op een creatieve manier. STRTFSTVL is er voor groot en klein en valt in de voorjaarsvakantie, voor midden en zuid Nederland, dus neem ook vooral je kinderen mee!
Op de dinsdag wordt de dag afgesloten met een unieke act. Nog nooit speelde evenementenlocatie DeFabrique zo'n grote hoofdrol in een show. Femke van Compagnie Kairos gaat op grote hoogte dansen; maar waar? Koop nu je kaarten via: www.strtfstvl.nl 

Dinsdagavond van 19:30 - 22:00 uur is er voor professionals uit het vak een netwerkborrel. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via http://www.strtfstvl.nl/bezoeken2019pro.html

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.