Unieke+ervaring+voor+bezoekers%3F+Plaats+een+etagetent
Persberichten

Unieke ervaring voor bezoekers? Plaats een etagetent

TIJDELIJKE EVENEMENTENLOCATIE - Wanneer u een groot evenement organiseert is de belevenis van uw bezoekers één van de belangrijkste speerpunten. U wilt de beste customer experience neerzetten. Creëer een unieke ervaring voor uw bezoekers met onze etagetent met 1 of 2 verdiepingen!

Een etagetent bestaat uit een aluminium tentconstructie welke is voorzien van 1 of zelfs 2 verdiepingen. Niet te verwarren met een VIP-deck, waar alleen het deck maar gebruikt kan worden. De ruimte onder het deck is dan namelijk een wirwar van stalen staanders en schoren en daardoor niet toegankelijk voor publiek.

Bij een etagetent is het mogelijk om iedere vloer of etage volledig voor publiek toegankelijk te maken. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten. De bovenste vloer van een etagetent kan volledig worden overdekt door een tentpaviljoen, maar u kunt ook kiezen voor een gedeeltelijke overkapping of een deels of volledig terras in de open lucht. Etagetenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, van wel 5 tot 25 meter breed. Voor de lengte is iedere maat beschikbaar, mits dit een maat is in veelvoud van 5. De hoogte tussen de verdieping(en) bedraagt 4 meter.

Verdubbel uw gebruiksmeters

Heeft u een locatie uitgekozen voor uw evenement maar komt u gebruiksmeters tekort? Voor dit probleem hebben we bij Kontent Structures die ideale oplossing: de etagetent. Met een etagetent wordt uw tent namelijk niet breder of langer, maar u gaat de hoogte in.

De etagetent is op diverse manieren in te delen, geheel naar uw wensen. De indeling is afhankelijk van uw evenement. Organiseert u bijvoorbeeld een seminar? Dan is het mogelijk om de begane grond in te delen als congreszaal en de eerste verdieping te gebruiken als loungeruimte inclusief een horecapunt met eventueel een terras. Naast het verdubbelen van de gebruiksmeters heeft een etagetent nog een ander voordeel: het zorgt namelijk voor een spectaculair uitzicht over uw evenement of de omgeving.

Etagetent voor diverse doeleinden

Een etagetent wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Belangrijk om te vermelden is dat een etagetent geen budgetoplossing is! Vandaar dat deze accommodatie voornamelijk op grotere evenementen wordt ingezet. Voor verschillende evenementen en festivals is een etagetent, ook wel dubbeldekker genoemd, een zeer praktische oplossing. Zo wordt een etagetent onder andere gebruikt voor:

 

  • Hospitalityruimte bij sportevenementen
  • VIP-paviljoen bij festivals
  • Lounge & congreszaal bij congressen
  • Externe locatie bij bedrijfsevenementen
  • Tijdelijke (bedrijfs) huisvesting op plaatsen waar (te) weinig gebruiksruimte bestaat

 

Organiseert u bijvoorbeeld een evenement binnen de paardensport? Een etagetent is uitermate geschikt als VIP accommodatie. Vanwege de hoogte van de tent worden de gasten op zeer exclusieve wijze ontvangen en hebben zij een uitstekend uitzicht over uw evenement. Een onbelemmerd zicht, wat een must is voor uw VIP gasten.

Case: Making Waves - Innovatieconferentie

Voor de innovatieconferentie ‘Making Waves’ werd gekozen voor een spectaculaire locatie, gerelateerd aan de conferentie. Op de Afsluitdijk aan het IJsselmeer is vervolgens een etagetent gebouwd met 1 verdieping. Vanwege een gebrek aan beschikbare gebruiksmeters was een etagetent de ideale oplossing voor deze locatie.

Tijdens Making Waves werd de begane grond gebruikt als conferentieruimte. Ingericht als een volwaardige conferentiezaal, inclusief groot scherm en voldoende zitgelegenheid. De eerste verdieping werd gebruikt als loungeruimte inclusief horeca en een terras met een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer.



Neem contact met ons op!

Bent u enthousiast geworden over de etagetent? Bij Kontent Structures voorzien we u graag van een passend advies! Ons team van specialisten denk graag met u mee over de ideale etagetent voor uw evenement. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat uw evenement spectaculair wordt!

Een vrijblijvend advies kunt u aanvragen via info@kontent.nl of bel naar 0172-611990

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.