Unlimited Rental komt met innovatieve Motion Stabiliser

12-03-2019 - EVENEMENTENTECHNIEK - Unlimited Rental presenteert een nieuw systeem dat is ontworpen om objecten op en neer te bewegen vanuit het dak, op een stabiele en soepele manier. Het systeem voorkomt kantelen of ongewenste bewegingen van het object.

De Motion Stabilisers zijn geschikt voor een verscheidenheid aan creatieve toepassingen om de visuele aspecten van een set te vergroten. De Motion Stabilisers zijn te huur via Unlimited Rental. De Motion Stabiliser (U-MotionST) is een telescopisch profiel dat is ontworpen om objecten verticaal te bewegen en tevens te stabiliseren. Het telescopische profiel bestaat uit 4 secties. In ingeschoven positie is de Motion Stabiliser 220 cm. In uitgeschoven positie 750 cm. Het profiel kan bewegen over een afstand 530 cm.

De U-MotionST bestaat uit een truss-beugel die vast zit aan het profiel en een beugel aan de onderkant om lampen, video and overige decoratieve items aan te bevestigen. Los van de Motion Stabiliser is er een kabelgeleidingssysteem beschikbaar om stroom en data over te brengen. Unlimited Rental kan het telescopische profiel en het kabelgeleider systeem leveren. Voor de besturing van het profiel is een extern besturingssysteem nodig. Een voordeel hiervan is dat onze klanten kunnen kiezen welk besturingssysteem ze willen gebruiken, zoals Cybermotion, Movecat of Kinesys.

De Motion Stabilisers werden voor het eerst gebruikt tijdens de ADE shows van Martin Garrix in de RAI Amsterdam. Show Director Gabe Fraboni vroeg Unlimited Productions een systeem te ontwikkelen om moving heads individueel verticaal te bewegen boven het publiek. Technisch producent Unlimited Productions zocht vervolgens de samenwerking op met fabrikant PSRIG. In 6 weken werden de Motion Stabilisers ontwikkeld, van oorspronkelijk idee tot uitvoering.

Het product is nu te huur via Unlimited Rental. Het product is ook te koop via PSRIG. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Unlimited Rental via telefoon: +31 85 48 43 300 of e-mail: contact@unlimited-rental.com

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. EventOplanner

  EventOPlanner is een uitgebreid platform waarmee snel en betaalbaar event-apps en locatie-apps in elkaar worden...
 2. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 3. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...
 4. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...
 5. VR Event Rent

  Virtual Reality ervaringen bij jouw op locatie!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners