Unlimited Rental komt met innovatieve Motion Stabiliser

12-03-2019 - EVENEMENTENTECHNIEK - Unlimited Rental presenteert een nieuw systeem dat is ontworpen om objecten op en neer te bewegen vanuit het dak, op een stabiele en soepele manier. Het systeem voorkomt kantelen of ongewenste bewegingen van het object.

De Motion Stabilisers zijn geschikt voor een verscheidenheid aan creatieve toepassingen om de visuele aspecten van een set te vergroten. De Motion Stabilisers zijn te huur via Unlimited Rental. De Motion Stabiliser (U-MotionST) is een telescopisch profiel dat is ontworpen om objecten verticaal te bewegen en tevens te stabiliseren. Het telescopische profiel bestaat uit 4 secties. In ingeschoven positie is de Motion Stabiliser 220 cm. In uitgeschoven positie 750 cm. Het profiel kan bewegen over een afstand 530 cm.

De U-MotionST bestaat uit een truss-beugel die vast zit aan het profiel en een beugel aan de onderkant om lampen, video and overige decoratieve items aan te bevestigen. Los van de Motion Stabiliser is er een kabelgeleidingssysteem beschikbaar om stroom en data over te brengen. Unlimited Rental kan het telescopische profiel en het kabelgeleider systeem leveren. Voor de besturing van het profiel is een extern besturingssysteem nodig. Een voordeel hiervan is dat onze klanten kunnen kiezen welk besturingssysteem ze willen gebruiken, zoals Cybermotion, Movecat of Kinesys.

De Motion Stabilisers werden voor het eerst gebruikt tijdens de ADE shows van Martin Garrix in de RAI Amsterdam. Show Director Gabe Fraboni vroeg Unlimited Productions een systeem te ontwikkelen om moving heads individueel verticaal te bewegen boven het publiek. Technisch producent Unlimited Productions zocht vervolgens de samenwerking op met fabrikant PSRIG. In 6 weken werden de Motion Stabilisers ontwikkeld, van oorspronkelijk idee tot uitvoering.

Het product is nu te huur via Unlimited Rental. Het product is ook te koop via PSRIG. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Unlimited Rental via telefoon: +31 85 48 43 300 of e-mail: contact@unlimited-rental.com

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 2. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...
 3. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 4. Azavista

  Azavista verhelpt de ergernissen van zakelijke evenementprofessionals door te zorgen voor een efficiëntere...
 5. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners