Wolterinck+Event+Decoration+zorgt+voor+fleurige+thuiswerkbooster
Persberichten

Wolterinck Event Decoration zorgt voor fleurige thuiswerkbooster

Je organiseert een evenement en wilt dat klanten, collega’s, vrienden of zakenrelaties zich bij binnenkomst direct welkom voelen. Dat ze als vanzelf de juiste sfeer proeven, zonder in de gaten te hebben dat elk detail klopt. Uw boodschap, imago en visie overbrengen zonder woorden, dát is waar Wolterink Event Decoration normaliter voor zorgt. Maar nu even niet. Wat doe je als de eventbranche op z’n gat ligt en de kantoren dunner bevolkt zijn dan ooit? Juist, dan creëer je een nieuwe tak van sport: homeofficestyling. Wolterinck Event Decoration is aan het brainstormen geslagen. Daar is deze fleurige thuiswerkbooster uit gekomen!

Sfeer als onmisbaar ingrediënt
Je kent het wel. Zo’n feest waarbij de catering en het entertainment hartstikke goed zijn. Ook op de eventlocatie is weinig aan te merken. En tóch voelt u het niet. Hoe dat komt? Niet zelden omdat aan de styling te weinig aandacht is besteed. Uw event is pas geslaagd als er een goede vibe hangt. Is de ruimte stijlvol ingericht en aangekleed? Vullen de decoraties en accessoires elkaar aan? Dan raakt u meteen de juiste snaar. En juist die goede vibe, die kunnen alle thuiswerkers óók wel gebruiken!


Hart onder de riem
Ben je werkgever en wil je je thuiswerkende medewerkers graag een hart onder de riem steken? Of ze bedanken voor hun inzet in deze onzekere tijd? Met dit bloemetje per post bezorg je je medewerkers een fleurige thuiswerkplek én een goed gevoel. Het enige wat ze hoeven te doen, is ontvangen, openmaken en genieten!

Lees meer over deze bikkelbloemen


© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.