Woudschoten+Hotel+%26+Conferentiecentrum+blijft+de+locatie+voor+de+KNVB
Persberichten

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum blijft de locatie voor de KNVB

De KNVB en Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum hebben woensdag een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten. De verbintenis loopt tot en met 1 augustus 2024. Woudschoten is al sinds de oplevering van de KNVB Campus exploitatiepartner van de KNVB.

Beide directies zetten woensdag in Zeist de benodigde handtekeningen onder de overeenkomst en verlengden daarmee de samenwerking, die in februari 2015 gestalte kreeg. Die samenwerking betreft, naast de exploitatie van de congres- en vergaderfaciliteiten en het teamhotel op de KNVB Campus, vooral het verblijf van de nationale A-elftallen, mannen en vrouwen. Hiervoor is twee jaar geleden een vleugel van Woudschoten geheel gerenoveerd, zodat het aan alle eisen voldoet die de topteams van vandaag stellen.

Foto: KNVB Media / Bondscoach Ronald Koeman: "We hebben ons vanaf het eerste moment zeer thuis gevoeld in Woudschoten."

Thuisgevoel
Bondscoach Ronald Koeman was bij zijn aanstelling begin 2018 een warm voorstander van de verhuizing van Noordwijk naar Zeist en is blij met de verlenging van de overeenkomst: “We hebben ons vanaf het eerste moment zeer thuis gevoeld in Woudschoten. Het is plezierig om Zeist weer als thuisbasis te hebben voor het Nederlands elftal. Ik ben zeer tevreden dat dat de komende jaren zo kan blijven.”

Directeur Hans van Pelt (Woudschoten): “Wij zijn vereerd dat Woudschoten de vaste hotelpartner van de KNVB Campus blijft en daarmee steeds meer een onderdeel vormt van die KNVB Campus. Dat we in die hoedanigheid gastheer mogen zijn van de beste voetbalelftallen van Nederland maakt ons trots en we zullen er alles aan blijven doen om de Oranje-internationals een thuisgevoel te geven.”

KNVB Campus
Sinds 2017 zijn alle nationale teams weer thuis in Zeist. Zij bivakkeren tijdens trainingskampen en voorbereidingen op interlands en toernooien in het kloppend hart van het Nederlands voetbal: de KNVB Campus. Het innovatieve centrum heeft perfecte trainings-, opleidings-, en medische faciliteiten. Ook is de KNVB Campus een moderne vergaderlocatie voor voetbalgerelateerde vergaderingen, presentaties en overige bijeenkomsten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.