Advance Events zet met nieuw pand in op kennisdeling met eigen Experience Center

17-11-2017 - Vanaf 1 november heeft Advance Events intrek genomen in een nieuw bedrijfspand. Met bijna 1.000 m2 ruimte is het evenementenbedrijf nu nog beter in staat in te spelen op de enorme groei van het aantal evenementen dat zij organiseren. Daanaast geeft het nieuwe pand mogelijkheden voor iets dat Advance Events al heel lang wilde: kennisdeling in het eigen Event Experience Center.

De komende maanden wordt er hard gewerkt om het eigen Event Experience Center in te richten. Vanaf februari 2018 worden daar meerdere malen per jaar interessante kennisevents georganiseerd voor klanten en potentiële relaties. Tijdens deze kennissessies kunnen eventmanagers, communicatie managers en secretaresses meer te weten komen over bijvoorbeeld de veiligheid tijdens je event, de ins en outs van een goed uitnodigingstraject, de hele vergunningskwestie en nog veel meer. Kortom, kennisdeling staat straks in het Event Experience Center van Advance Events centraal!

Wil je meer weten of een bezoek brengen aan ons nieuwe kantoor aan de Ringersstraat 6 in Schiedam? Bel dan met
Arie Brouwer, directeur/eigenaar van Advance Events op telefoon 06 – 515 18 790. Mailen kan natuurlijk ook: arie@advance-events.nl.

 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners