Culinair+organisatiebureau+Eat2Gather%3A+jouw+partner+in+culinaire+groepsbelevingen
Nieuws

Culinair organisatiebureau Eat2Gather: jouw partner in culinaire groepsbelevingen

Samen koken en proeven is niet alleen leuk, maar ook dé manier om mensen te binden. Daarom organiseert Eat2Gather al meer dan 10 jaar teambuilding, proeverijen, culinaire stadswandelingen, kookworkshops en wedstrijden voor de zakelijke markt. Speciaal voor Eventbranche.nl komen zij met de top 6 Culinaire Belevingen voor groepen tot 160 personen:

1. CULINAIRE RALLY 
Op zoek naar een sportieve en culinaire invulling van jullie event? Denk dan eens aan een autorally rondom Amsterdam! Daarbij maak je culinaire tussenstops op landelijk gelegen locaties voor proeverijen en rondleidingen. Ondertussen strijd je met de andere teams om de eer en een smakelijke prijs.
Meer informatie

2. CULINAIRE WANDELINGEN 
Een absolute tip voor een bedrijfsuitje of incentive met (buitenlandse) zakenrelaties: culinaire stadswandelingen door Amsterdam. We combineren Historische bierwandelingen, Lekkernijenwandelingen en Culinaire wereldtours. Lekker, leuk en leerzaam! Perfect voor grote groepen.
Meer informatie

3. VAREN EN PROEVEN
Welverdiend als afsluiter van het jaar: een boottocht over de Amsterdamse grachten met verschillende boten en proeverijen. Door een quiz en een ‘secret tasting’ toe te voegen geven we je event een extra spelelement! 
Meer informatie

4. OUTDOOR KEUKENS BOUWEN 
Dit groepsarrangement is een goede teambuilding oefening! In de bossen van Baarn bouwt het ene team een keuken, anderen gaan wildplukken, weer andere teams gaan koken. Kampvuur erbij en proeven maar! 
Meer informatie

5. KOKEN EN SCHILDEREN 
Dit arrangement staat garant voor een dagdeel boordevol creativiteit, gastronomie en teambuilding. Een mooie oefening in communicatie en samenwerking, waarbij er in teams gekookt en geschilderd gaat worden.
Meer informatie

6. KOOKWORKSHOPS
Samen koken met collega’s is een leuke en ongedwongen manier om een succesvol jaar af te sluiten. Ook gezellig bij wijze van kerstdiner! Maak een keuze uit onze smakelijke kookworkshops: van Siciliaans tot Thais, van Hollands tot Japans of ga voor een kookwedstrijd onder leiding van een sterren chef!
Meer informatie


Ben jij op zoek naar een unieke invulling van jouw bedrijfsuitje, teambuilding- of eindejaarsevent? Neem dan contact op met Karien Olthof van Eat2Gather via Karien@Eat2Gather.nl of bel naar 020-7747860.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.