EventBranche faciliteert infopunt zakelijke evenementen op Festivak 2017

12-10-2017 - EVENEMENTENBEURS - De 21e editie van Festivak staat voor de deur. Dé vakbeurs voor organisatoren van festivals en (grootschalige-)evenementen, vindt dit jaar plaats op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht. In twee dagen wordt u op de hoogte gebracht van de trends en noviteiten binnen de (publieks)evenementenbranche. Ook EventBranche.nl is aanwezig met het infopunt zakelijke evenementen; hier vind je tips en tools voor het creëren van jouw perfecte evenement.

Bij het organiseren van een event; publiek of privaat, groot of klein, binnen of buiten moeten alle facetten optimaal in orde zijn. In het huidige evenementenlandschap zien we steeds meer samensmeltingen en samenwerkingsverbanden om te zorgen dat de events optimaal worden georganiseerd. Daarbij moeten organisatoren niet alleen creatief zijn in de manier waarop zij bezoekers voor zich winnen, maar ook om ze te behouden en loyaliteit op te bouwen. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen zowel on- als offline neemt daardoor toe.

'We zien steeds meer cross-over van concepten en ideeen uit de festivalmarkt die worden omarmd door de zakelijke markt. Andersom worden intelligente tools uit de zakelijke markt juist geïntegreerd in festivals en publieksevenementen. Met het infopunt zakelijke evenementen nodigen we zakelijke evenprofessionals uit om in contact te komen met nieuwe concepten uit de festivalmarkt en bieden we tools als een budgetlijst, checklist evenementen en een draaiboek-tool voor het creeren van het perfecte evenement', zegt Askin Ozay van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl.

Over festivak
Ruim 6.000 professionals uit verschillende branchegroepen vinden op Festivak praktische oplossingen en vele innovaties voor hun evenementen. Traditioneel zal de beurs op de eerste beursdag worden afgesloten met de grootste brancheborrel uit de evenementenbranche. Wil je dus volledig op de hoogte zijn van innovatieve oplossingen in de evenementenbranche? Bezoek dan Festivak. Naast een inspirerende beursvloer wordt er veel aandacht besteed aan een sterk inhoudelijk programma waar praktijkcases en actuele onderwerpen ruimschoots aan bod komen! Zo vindt u praktische informatie over alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement, zoals facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie... etc.

Bezoek aan de beurs is kosteloos. Voor meer informatie en registreren kijk op www.festivak.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners