Eventbureau Bedrijfestijn biedt kant-en-klare pakketten voor bedrijfsfeest

06-03-2018 - Als een evenement organiseren niet jouw dagelijkse werk is, kan dit een tijdrovende klus zijn. Wat zou het makkelijk zijn als het gewoon in een kant-en-klaar pakket te krijgen is. Gemak dient ten slotte de mens.

Iets dat iedere werknemer kan gebeuren; je leidinggevende komt naar je toe en vraagt of je het komende bedrijfsfeest wil organiseren. Of misschien ben je zelf als directeur wel de organisator. Op zich een leuke opdracht en verantwoordelijkheid. Je wil het heel graag doen, maar eigenlijk heb je helemaal geen tijd. Je kan er niet onderuit. Bij dezen heb je de organisatie van het bedrijfsfeest op je 'bordje' liggen, de zoektocht begint.

Trend
Precies een jaar geleden berichtte eventbranche.nl het nieuws 'bedrijfsfeesten en personeelsfeesten steeds meer op eigen bedrijfsterrein'. Deze trend heeft voornamelijk te maken met de in 2015 ingevoerde werkkostenregeling (WKR)*. Een evenement op eigen locatie brengt extra werk met zich mee voor de organisator. Want een werkruimte omtoveren tot feestlocatie heeft wat voeten in aarde. Als we er nou vanuit gaan dat je meegaat in deze trend; waar begin je dan? Eerst maar eens googlen.

Keuzestress
Gelukkig zijn er veel lijstjes online te vinden die je helpen bij de organisatie van een evenement. Je kan aan de slag! Er zijn een heleboel leveranciers te vinden in alles wat je nodig hebt. Aankleding, inrichting, licht, geluid, overige faciliteiten, catering, etc, etc. Natuurlijk moet het ook allemaal bij elkaar passen. Ben je een ervaren eventmanager dan weet je wat je wil en welke leveranciers goed zijn. Ben je dat niet, dan kunnen de uren flink oplopen met jouw zoektocht. Een kant-en-klaar evenement kan dan uitkomst bieden.

All-in bedrijfsevent
Evenementenbureau Bedrijfestijn heeft vijf kant-en-klare pakketten voor bedrijfsevents ontwikkeld om in dat gemak te voorzien. De pakketten zijn bedoeld als informeel bedrijfsevent op locatie. Met een paar simpele keuzes heb je al een evenement klaarstaan. Alle basiselementen zijn in één pakket samengevoegd. Door de keuze uit drie verschillende stijlen en legio aanvullende opties is een evenement volledig naar eigen sfeer te bepalen. Van aankleding tot catering en van presentatieruimte tot personeelsdag; met de pakketten van Bedrijfestijn kan het allemaal!

Het is altijd een afweging of je een evenementenbureau in dienst neemt of niet. Begrijpelijk als je het liefst alles zelf organiseert en samenstelt. Je zal namelijk veel voldoening halen uit het succesvol organiseren van een evenement. Belemmert de tijd je en vrees je voor hoge kosten. Neem dan in overweging dat jouw tijd ook geld kost en het veel zorgen kan schelen. Want ook hier geldt; gemak dient de mens!

WKR is 'vrije ruimte' dat belastingvrij te besteden is ten behoeve van de werknemer en de werkgever. Een bedrijfsevent met een feestelijk karakter op externe locatie valt hier ook binnen. Als er over de grens van de vrije ruimte wordt gegaan, dan wordt hierover 80% belasting geheven. Een bedrijfsevent op eigen terrein biedt dan belastingvoordeel. Het feestelijke evenement mag belastingvrij worden georganiseerd.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners