Gouden+Giraffe+2018%3A+bekijk+alle+inschrijfformulieren+online%21
Nieuws

Gouden Giraffe 2018: bekijk alle inschrijfformulieren online!

Begin volgend jaar staan de Gouden Giraffe Event Awards voor de deur. Dé perfecte gelegenheid om u te meten aan andere prachtige evenementen, te leren en inspiratie op te doen. Twijfel je nog? Sinds kort staan alle inschrijfformulieren voor deelname aan de Gouden Giraffe 2018 online. Bekijk alvast wat u te wachten staat en doe alsnog mee. Inschrijven is nog mogelijk tot uiterlijk 21 januari 2019!

Tijdens de Gouden Giraffe 2018 is er een extra categorie toegevoegd, zijn er maar liefst 9 prijzen te winnen (waaronder één voor meest creatieve evenement en de Next Generation Award) én doen alle inzenders mee aan de live jurysessies tijdens Learn From The Best op 6 februari 2019 bij DUS Utrecht. Daarnaast is de vakjury uitgebreid met Mark Miedema (Sanoma) en Thomas Wieringa (Pernod Ricard Duitsland).  

Doe mee, schrijf in, pak het podium en profiteer van de langere inschrijftermijn. Dus is er nog een evenement waar u overdonderd was, waar de impact er vanaf knalde, waar u echt geraakt werd, of eentje die gewoon ongelooflijk goed was: schrijf in! Gooi de schroom van u af, want deelname is goed voor u, voor de branche. En nee, het zijn niet altijd dezelfde bureaus die winnen, ook niet dezelfde merken, zeker niet als u het lef heeft ook gewoon mee te doen. De jury kijkt niet naar namen, maar naar creatieve keuzes i.c.m. impact.

Bekijk hier:
> Alle categorieen
> Alle inschrijfformulieren
> De procedure en direct inschrijven

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.