Kom naar Best of Events Dortmund: beurstour of pionieren op de Duitse eventmarkt?

12-12-2017 - EVENEMENTENBEURS - De Best of Events beurs in Dortmund, de internationale vakbeurs voor LIVE Communicatie in Europa, staat weer voor de deur op 10 en 11 januari 2018. Ook dit jaar organiseert EventBranche.nl weer een Beurstour. Met een eigen gids, neemt EventBranche.nl Nederlandse bezoekers mee langs interessante partijen en organisaties. Daarnaast is ook het Holland Paviljoen weer aanwezig met Nederlandse bedrijven die de Duitse markt willen verkennen.

Tijdens BOE, Best of Events Dortmund, staan 450 exposanten uit 10 landen verdeeld over 26.000m2 beursoppervlakte. Zij zorgen in twee dagen voor een uitgebreid aanbod aan kennis, netwerk en promotie voor de ruim 10.000 bezoekers. Verdeeld over diverse hallen en de convention hall is de beurs nu al verzekerd van vele honderden eventbedrijven en een enorme diversiteit aan sprekers en aanbod. Een aanrader om een dagje voor vrij te maken!

HOLLAND PAVILJOEN
Op 10 en 11 januari 2018 is er voor de tweede keer een Holland Paviljoen te vinden op de beursvloer. Een grote stand waar diverse partijen vanuit Nederland hun bureau, locatie, product of concept tonen aan de Duitse eventindustrie. Inmiddels hebben de eerste toonaangevende eventbedrijven uit Nederland zich gemeld als exposant. Holland Evenementen Groep, Sugar City en Historia Events exposeren als één van de eerste bedrijven op het Holland Paviljoen. Zij gaan de kansen ontdekken op de Duitse eventmarkt, komen onder de aandacht van ruim 400 andere exposanten én duizenden beursbezoekers. 'Het creatieve en effectieve van de Nederlandse eventbranche in combinatie met het zakelijke en punktliche van de Duitse eventbedrijven is een gouden tandem. Dus deelnemen aan het Holland Paviljoen is zeker een aanrader', aldus de organisatie.

Ook exposeren op het holland paviljoen?
Voor 1495,- sta je twee dagen op Best of Events Dortmund. Dit is inclusief statafel met 2 barkrukken, food&beverage, stroom, verlichting, toegang tot de BoE afterparty, mediapakket t.w.v. 330,- euro en exposure via alle kanalen van EventBranche.nl. Deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact op met Corine Hamer via corine@eventbranche.nl.
 

AL NETWERKEND DE DUITSE BEURS/BRANCHE VERKENNEN?
Naast het Holland paviljoen organiseert EventBranche.nl ook weer de jaarlijkse beurstour. Voorgaande jaren bleek de beurstour al een groot succes, waarbij gids Hans Schriever (Laureamedia) diverse Nederlandse partijen wist te koppelen aan de Duitse markt. Let op, de Best of Events Beurs vindt plaats op 10 en 11 januari 2018, maar de Tour wordt alleen gegeven op woensdag 10 januari 2018. Na inschrijving ontvangt u een week voor de beurs uw gratis entreecode. Let op: maximaal 25 deelnemers. Aanmelden kan hier. 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners