Leisure- en entertainmaint beurs EAS 2018 in Amsterdam krijgt grootste beursvloer ooit

15-08-2018 - Van 25 t/m 27 september vindt de Euro Attractions Show (EAS) plaats in RAI Amsterdam. EAS 2018 is een allesomvattende bestemming voor professionals uit de leisure-, toerisme-, entertainment- en attractiebranche. Met ruim 12.000 aanwezige professionals, 5 beurshallen en een uitgebreid conferentieprogramma is deze beurs de grootste bijeenkomst in Europa binnen ons werkveld.

Momenteel hebben zich voor de editie in Amsterdam meer dan 500 exposanten aangemeld. Op een oppervlakte van meer dan 13.000 m2 zullen zij de nieuwste producten en diensten tonen. Het aanbod kent een enorme diversiteit en zal uiteenlopen van toegangs- en informatiesystemen tot achtbanen en andere attracties, van decoraties tot de nieuwste snacks, van opblaasbare attracties tot klimtoestellen, van show- en filmapparatuur tot bewegende poppen en van drankautomaten tot virtual reality.

De beurs is niet alleen interessant voor attractieparken, ook andere vrijetijdsaanbieders kunnen zich hier informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. Het creëren van een beleving is tegenwoordig niet voorbehouden aan attractieparken maar is relevant voor allerlei vormen van vrijetijdsbesteding. De organisatie verwacht dan ook zo’n 12.000 bezoekers te ontvangen waaronder ook veel vertegenwoordigers van waterparken, zwembaden, dierentuinen, aquaria, speelpaleizen, musea, science centers, resorts, kermissen, winkelcentra, casino’s, speelhallen, speeltuinen, festivals en andere publieksevenementen.

Het educatieve aanbod bestaat dit jaar uit 80 uur aan workshops en seminars, een uitgebreid conferentieprogramma met 17 educatieve sessies en 7 diepgaande leerervaringen. Alle sessies, instituten, forums en rondleidingen worden geleid door marktleiders om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, u te inspireren en uw carrière vooruit te helpen. Sprekers zijn experts op hun vakgebied en komen van vooraanstaande parken en organisaties. Aan de orde komen o.a. de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van technologie, marketing en communicatie, eten en drinken, veiligheid, entertainment, parkbestedingen, personeelsmanagement, waterparken en indoorspeeltuinen.

Wil jij hier bij zijn? Registreer je dan alvast voor de grootste attractie- en entertainment beurs van Europa van 25 t/m 27 september bij RAI Amsterdam.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners