Nóg meer betrokkenheid van deelnemers door nieuwe premium eventapp

16-10-2017 - Dat betrokkenheid bij evenementen vergroot kan worden door het inzetten van handige apps is inmiddels wel bewezen. De grote vraag hiernaar heeft voor event app ‘Appendee’ de doorslag gegeven om hier nóg verder op in te spelen. De plannen klinken veelbelovend en zullen zeker bijdragen aan de beleving en betrokkenheid van deelnemers voor, tijdens maar ook nog lang na het evenementbezoek.

Momenteel wordt door Appendee, naast het informeren van deelnemers via de app, het onderling netwerken gestimuleerd door interactieve deelnemerslijsten en een in-app messaging systeem. Daarnaast hoef je ook geen apart stemsysteem meer aan te schaffen. Ook daar heeft Appendee een module voor.

Maar er is meer…
Vanaf januari 2018 komt Appendee Unite in de AppStore en Google Play. Met nieuwe interessante functionaliteit die ervoor zorgt dat deelnemers langer en nóg meer betrokken zijn bij het evenement. De app wordt onder andere uitgebreidt met een bulletin board. Het bulletin board geeft deelnemers de mogelijkheid om foto’s, vragen en/of stellingen te plaatsen waar andere deelnemers op kunnen reageren. Waardevol voor de event community en handig voor de organisatie en sprekers van het evenement om in te kunnen spelen op wat er leeft bij het publiek. Uitgebreide informatie over Appendee Unite vind je op appendee.com.

Voorinschrijving nu open!
Hoewel de app in januari 2018 officieel in de appstores komt, kan je je tot 1 november voorinschrijven tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Kijk op appendee.com/pre-order-appendee-unite-app voor de aanbieding.

Lees ook:
Oprichters Twoppy lanceren premium eventapp voor eventorganisatoren

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners