NIEUW: Eventcentre Aquabest, 1800m2 evenementenlocatie aan het water

13-10-2017 - De regio Zuidoost-Brabant is een multifunctionele evenementenlocatie rijker. De nieuwe locatie genaamd ‘Eventcentre Aquabest’ opende onlangs haar deuren in Best. Met een oppervlakte van ruim 1800m2, ruimte voor 50 to 3000 personen en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen; van beurzen tot kinderevenementen en van congressen tot dancefestivals.

De nieuwe evenementenlocatie is gelegen op het bruisende recreatiepark Aquabest, dichtbij de A2 en A50. Een evenementenlocatie aan het water die direct zorgt voor een unieke sfeer. Aangezien Eventcentre Aquabest over verschillende ruimtes beschikt die zowel apart als in zijn geheel verhuurd kunnen worden zijn er talloze mogelijkheden.

Zo bestaat Eventcentre Aquabest uit ‘The Main’, een ruimte casco hal waar ieder type evenement van A tot Z gecreerd kan worden. The Main kan in zijn geheel worden gebruikt voor uw event, maar uiteraard ook worden verkleind of opgedeeld voor een intiemere sfeer. Daarnaast is er een aparte ruimte genaamd 'The View', gelegen op de eerste verdieping van de locatie, die geschikt is voor bijeenkomsten van groepen tot 150 personen. In tegenstelling tot The Main is The View geheel aangekleed. Deze zaal met dakterras biedt uitzicht over het water van Aquabest en is geschikt voor onder andere meetings, presentaties, borrels of als VIP-Area tijdens grote events.

Het team van Eventcentre Aquabest is tevens werkzaam voor Beachclub Sunrise en First Vision BV. Door de jarenlange ervaring met bedrijfsfeesten, festivals, borrels en andere grote evenementen kan er meegedacht worden naar de mogelijkheden voor ieder event.

FACTS & FIGURES
Eventcentre Aquabest

- Capaciteit van 50 tot 3000 personen
- Voldoende parkeergelegenheid
- Gratis WiFi
- Dicht bij A2 en A50
- Vaste foodcorner

- Optisch te verkleinen voor optimale sfeer

- Gelegen op een unieke locatie

- Ervaren binnen de eventbranche

Kijk voor informatie en de uitgebreide mogelijkheden op www.eventcentreaquabest.nl.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners