NIEUW Soho House Amsterdam: eventlocatie en membersclub voor creatieve sector

07-06-2018 - Soho House, de bekende hotelketen en membersclub voor mensen die werkzaam zijn in de film, media en creatieve industrie, opent in juli haar deuren aan de spuistraat in Amsterdam. Een unieke hotel- en eventlocatie waar gelijkgestemden uit het plaatselijke en wereldwijde netwerk van de creatieve sector elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, elkaar stimuleren en inspireren, werken en ontspannen.

De komst van Soho House Amsterdam ging niet zonder slag of sloot. De sociëteit zou aanvankelijk haar intrek nemen in enkele oude grachtenpanden aan de Raamgracht. Maar na hevig verzet van de buurt trok investeerder Aedes Real Estate echter het plan terug. In het Bungehuis werd uiteindelijk wél een geschikte locatie gevonden.

De ruimtes:
In Soho House Amsterdam is de clubruimte op de bovenste etage het kloppend hart van het geheel. Deze centrale clubruimte heeft de sfeer van een hotel lobby en is de plek waar leden zich mengen, werken, overleggen, vergaderen en elkaar ontmoeten. Verder biedt Soho House Amsterdam een gym, een screening room (kleine filmzaal), een games room, een restaurant voor leden, 79 hotelkamers, een bibliotheek en dakterras.

Op de begane grond komen publieke functies: een Venetiaans restaurant Cecconi’s en een Spa /Wellness van Soho's eigen concept 'The Cowshed. Zowel de leden van de club, de hotelgasten als de gasten van het restaurant en de spa zullen gebruik maken van de bestaande entrees aan de Spuistraat. Laden en Lossen gebeurt intern. Een grote inpandige fietsenstalling zal worden toegevoegd.

Het organiseren van een evenement bij Soho House Amsterdam is op dit moment alleen nog mogelijk voor leden. Een lidmaatschap is al mogelijk vanaf 125,- per maand. Voor meer info kijk op www.sohohouseamsterdam.com. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners