%27Events+die+gemeenschappen+samenbrengen%2C+wacht+meer+dan+ooit+een+mooie+toekomst%27
Persberichten

'Events die gemeenschappen samenbrengen, wacht meer dan ooit een mooie toekomst'

Easyfairs, eventorganisator en manager van eventlocaties, is uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2018. Deze prestigieuze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de "absolute elite" van de Belgische bedrijfswereld. 'Deze award is een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen', aldus CEO Eric Everard, die een rooskleurige toekomst ziet voor eventmarketing en live communicatie.

Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties. De award wordt gesponsord door Ernst & Young, in samenwerking met L'Echo en BNP Paribas Fortis.

“Easyfairs onderscheidt zich als toonaangevende eventorganisator en manager van eventlocaties in België en ver daarbuiten en staat nu ook in de top 20 van eventorganisators wereldwijd,” zegt oprichter en CEO Eric Everard. "Deze award is dan ook een gigantische blijk van vertrouwen en het resultaat van de gemeenschappelijke inspanningen van ons hele team. Daarnaast is dit een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen."

Sinds de oprichting 20 jaar geleden was Easyfairs altijd een toonbeeld van creatieve groei: 13% per jaar via de lancering van nieuwe eventmerken, de ontwikkeling en geocloning van bestaande merken en de overname van merken van andere organisatoren. "Ieder jaar herinvesteren we 80% van onze winst in toekomstige projecten en activiteiten", aldus Everard. Momenteel organiseert Easyfairs 218 evenementen in 17 landen en beheert het evenementenhallen in België, Nederland en Zweden. Er werken 750 mensen.

"Evenementen die gemeenschappen samenbrengen, wacht meer dan ooit een mooie toekomst. Op voorwaarde dat ze de klant centraal plaatsen in het besluitvormingsproces en de klantervaring zo eenvoudig, intuïtief, innovatief en transformatief mogelijk maken. En het gebruik van nieuwe technologieën moet in dienst staan van die klantervaring ", besluit Everard.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.