Ontdek alles over mixed reality binnen eventmarketing op Festivak 2017

20-10-2017 - PUBLIEKSEVENEMENTEN VAKBEURS - Tijdens Festivak, op 15 & 16 november in de Jaarbeurs in Utrecht, zal Patrick Petersen spreken over virtual, augmented en mixed reality en de succesvolle inzet voor digital event marketing en de customer experience. Petersen is als business marketing consultant, bestseller auteur online en Oprichter van AtMost.nl en SocialMedia.nl, een veelgevraagd spreker en betrokken bij diverse internationale events.

Events worden steeds crossmedialer. De beleving van de bezoekers is niet alleen belangrijk maar wordt bepaald door alle digitale informatie en verwachting die voor, tijdens en na het event crossmediaal worden gecommuniceerd. De beleving - of customer experience - blijft daarbij key, maar wordt wel steeds vaker in een andere jas gegoten. Daarbij is de kritische consument steeds sneller verveeld en blijft het continu innoveren in de eventbeleving van vitaal belang. In deze markante keynote praat spreker Patrick Petersen RDM MA MSc (@OnlineMarketeer) over zijn onderzoek, dat hij deed in 2016 en 2017, naar de inzet van mixed reality binnen de eventmarketing en customer experience.

De 21e editie van Festivak, dé vakbeurs voor organisatoren van festivals en (grootschalige-)evenementen, vindt dit jaar plaats op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht. In twee dagen wordt u op de hoogte gebracht van de trends en noviteiten binnen de (publieks)evenementenbranche. Een ‘must’ als je werkzaam bent in, of toeleverancier bent aan, deze enerverende bedrijfstak. Voor meer informatie over Festivak of het lezingenprogramma tijdens Festivak, kijk op www.festivak.nl. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners