TVcN en Presence bundelen 'vertaal'-krachten op Europese congresmarkt

30-01-2018 - TVcN (Tolk- en Vertaalcentrum Nederland) en het Luxemburgse Presence Translate & Interact bundelen vanaf heden hun krachten. Voortaan bieden ze voor Nederlandse bedrijven samen tolkdiensten op de Europese congresmarkt aan onder de naam TVcN/Presence. Dankzij deze samenwerking kan TVcN/Presence Nederlandse bedrijven in ieder Europees land professionele congrestolken en hoogwaardige geluidsapparatuur leveren voor een stabiele en scherpe prijs.

TVcN bestaat ruim 40 jaar en heeft met 1.500+ tolken in 199 talen een uitgebreid Nederlands netwerk van tolken en vertalers. Het Luxemburgse Presence beschikt naast 3.000 conferentietolken over een groot internationaal netwerk. “Door het verbinden van deze twee innovatieve bedrijven kunnen wij full service dienstverlening bieden waarbij ervaren conferentietolken en de nieuwste technologieën ervoor zorgen dat iedereen elkaar begrijpt”, aldus Guido Vroman, TVcN Director Sales Nederland.

Congrestolken en techniek in heel Europa
Dankzij de samenwerking hoeven Nederlandse klanten die regelmatig internationaal congressen in verschillende Europese landen organiseren niet telkens op zoek naar een nieuwe en betrouwbare partner. Vroman: “Door te werken met hoogopgeleide conferentietolken en een vaste pool van ISO-gecertificeerde geluidstechnici in alle grote Europese steden, zorgen we er met deze samenwerking voor dat onze klanten in elk land kunnen rekenen op een vaste kwaliteit. Hierdoor kan er lokaal sneller en tegen minder kosten worden gewerkt.”

Virtuele en hybride meetings met simultaanvertolking
Naast de live congresmarkt werken TVcN en Presence voor Nederlandse klanten ook samen op het gebied van virtuele en hybride meetings. Ben De Goignies, CEO Presence Translate & Interact: “Door het koppelen van de lokale expertise van TVcN met de internationale knowhow van Presence, kunnen we onze Nederlandse klanten nu een veel vollediger dienstenpakket aanbieden, zowel binnen als buiten Nederland.”

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners