Vacature: ACS Audiovisual Solutions zoekt Floormanager én AV Technicus

17-11-2017 - ACS audiovisual solutions adviseert en faciliteert opdrachtgevers in binnen- en buitenland bij de realisatie van audiovisuele presentaties voor de congres-, beurs- en vergadermarkt. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar zowel een Floormanager als een AV Technicus.

Als floormanager bij de afdeling Projects van ACS audiovisual solutions ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met de opdrachtgever met betrekking tot de technische aspecten tijdens het evenement. Je bent het aanspreekpunt op locatie en zorgt dat er een vlekkeloze uitvoering van het project plaats vindt.
>> Bekijk hier de vacature voor Floormanager
 
Als AV Technicus zorg jij ervoor dat het technisch inhoudelijk ontwerp klopt en coördineer jij de werkzaamheden in jouw specialistisch gebied. Je zorgt dat er vernieuwende en creatieve ideeën ontstaan op jouw specialisme en er een probleemloze productie wordt gedraaid. Daarnaast zorg je dat jouw kennis wordt gedeeld door middel van het verzorgen van interne trainingen op jouw specialisme.
>> Bekijk hier de vacature voor AV Technicus

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners